Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#12 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 02.09.2006, 12:14

Posto vidim da se ovde zahuktalo ( drago mi je zbog toga ) da i ja nesto izjavim kao jedini "optuzeni" maloletnik. Daklem kada sam video rezultate ankete

Da pocnemo redom:

Citat:
jedina osoba koja me razume i brani kaže:
Apsolutno se ne slazem!!! Ne treba zakon da nam odredjuje duzinu izlaska nego roditelji!!! Ako neko smatra da njegovo maloletno dete ne treba da bude u gradu duze od ponoci ja nemam nista protiv toga, svako ima svoje stavove, misljenja i vrednosti, ali ako mene rodjena majka pusti da sa 16-17 izlazim do 2 mislim da niko nema pravo to da mi oduzme
Hvala na podrsci, delimo isto misljenje

Citat:
zekonja kaže:
Itekako se slažem. Krajnje je vreme da se uvede neki red i u zemlju Srbiju. Šta koji moj ima neko od 13-14-15-16 godina da traži posle 23 časa radnim danom u gradu?
radnim danom, u toku skolske u gradu I don't think so

Citat:
zekonja kaže:
Vlado, ja kada sam imao 13 godina nisam izlazio u kafiće. Sedeli smo u dvorištu, zezali se, muvali drugarice itd
To je ok. Ti imas takvo misljenje zato sto je tako bilo u vreme tvog detinjstva.

Citat:
Sedeli smo u dvorištu, zezali se, muvali drugarice itd
A sta, sad je sva omladina gey pa ne muvamo zemske To je sasvim normalno s tim sto je grad jos povoljnije mesto za muvanje.

Citat:
zekonja kaže:
Činjenica je da neko ko hoće da se napije ili nadrogira, može da uradi bilo gde, ali makar imaju jednu mogućnost manje
Ja se do sada jos uvek nisam napio ( a ni nemam nameu ) tako da ne znam kako je to. Ono sto znam je da kao trezan mogu da donesem ispravne odluke. Mene su vaspitali da ne padam na stoseve, u fazonu: "Samo jednu casicu", itd. Ja kada sam sa dvojim drustvom, popijemo sok, kaficu, zezamo se ito je to.

Citat:
Itekako ima. Eeeee koliko samo znam slučajeva devojaka koje su dolazile nevine u kafić, ostajale posle ponoći, stariji momci ih napijali, slagali im priče i pričice, a posle najgroznije iskorišćavali i slali kući bez onoga sa čime su ušle u lokal. A po toj logici se btw. vode narkomani "ako ja svesno sebe uništavam, šta bilo koga boli uvo za to". Ma daj...

Ko bre meni ima da kaze od koliko do koliko cu ja da budem u gradu, sem mojih matoraca. Ama bas niko, a ponajmanje drzava

Ja ne znam ni jednu curu koja ide sama u grad, ne znam u opste nikoga ko sam ide u grad. Tu je drustvo. A i te devojke nisu glupe. Sad im neko ponudi pice, jos i jos.... pa valjda ce neko da reaguje

Citat:
lady u crveno kaže:
Slazem se da osnovcima nije mesto u kaficu, i ja sam do 15-e godine sedela u parku i setala se sa drugaricama, ali ne vidim zasto bi srednjoskolci sedeli u parku.
Ajd' neka mi neko da jedan logican razlog, zasto osnovcima nije mesto u kaficu?! Znaci mi nemamo pravo da se zezamo dok ne krenemo u 1. srednje?! Hau jes nou.

Citat:
i ja sam do 15-e godine sedela u parku i setala se sa drugaricama, ali ne vidim zasto bi srednjoskolci sedeli u parku.
I Kraljevo ima parkove, al' park je za preko dana. Ajde zekonjo doci ovamo, pa da se prosetamo po parku, neosvetljenom parku. Pa tamo je mnogo veca mogucnost da vas neko napije, otme ili... znate vec sta.

Citat:
jednom sam zakasnila desetak minuta i pala zabrana izlazaka pola mjeseca.
Ok je da roditelji odredjuju do kada mozemo da ostajemo, al' sta ce tu koji klinac drzava da nam ogranicava?!

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice