Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Dajem otkaz !
staro
  (#7 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Dajem otkaz ! - 07.03.2008, 05:52

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
Dobro pitanje!

Upravo sam u opasnoj fazi kada dolazi ona kap koja preliva čašu.

U nekoj, sada već dalekoj prošlosti, ista se situacija dogodila (prethodni posao).
I tada, najlakša stvar je bila stati ispred gospodina vlasnika em direktora i reći: Papa,nema više.

Najgore, i najteže, bilo je raskrstiti sam sa sobom - da li je to zaista prava odluka. Naime, mesecima sam se razmišljala, rešavala, pa razrešavala, dvoumila, troumila, odlazila na razgovore u druge firme, odbijala ponuđene poslove...
Od decembra do maja.
I onda, baš kada sam bila bez ijedne jedine backup ponude, dođem to jutro na posao i sve mi bude jasno negde oko 12h. Odem do ministarstva, tek da se malo prošetam u udahnem svežeg vazduha, vratim se u kancelariju i sednem i otkucam svoj otkaz.
Tek tako...ništa se tako spektakularno nije dogodilo, ali i taj jedan mali detalj od tog jutra, jedna jedina rečenica bila je dovoljna da shvatim da sa svim tim ljudima više ne želim da dišem isti vazduh 6 dana nedeljno po 10 sati dnevno.

Olakšanje koje sam osetila...ne može se opisati rečima.
...blago tebi...ja od skole imam mali odmor i suljeve od sedenja u zadnjoj klupi...tako da,kada bih sada dao otkaz,morao bih da se vratim svojoj prvoj ljubavi...utovar-istovar...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice