|
|
|
|
Veteran
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina -
02.09.2006, 01:34
Citat:
Lady in red kaže:
Uvodjenje tog zakona uskracuje pravo tinejdzerima da dobro provedu najlepse godine svog zivota.
|
Kuku meni ako ce mi vreme izlaska u grad (i vracanja iz istog) odredjivati da l' cu se dobro provesti ili ne Ja sam ko zna koliko dugo (i u srednjoj skoli) imala ogranicen izlaz, do jedan sat, i nista bitno nisam propustila posle toga... mislim, jednom mi je bilo bolje da sam kuci otisla, jer su mi se dve pijane i sujetne budale pred nosom potukle.
Sto kaze Kunic, ja sa 15 godina nisam ni pomisljala da udjem u neki lokal. Covece, nas je bio blam da udjemo tu gde su svi bili znatno stariji od nas... a sad 'ladno srecem svoje ucenike kad izadjem E, a ti isti se zavuku u jedan lokal i vodka bez problema tece u potocima... toliko o zabrani prodavanja alkohola maloletnicima A to bi sve moglo da se kontrolise, samo kad bi se htelo. Nego, da l' bi to dete moglo tako slobodno da loče kad bi znalo da mora da se vrati do 23h? Ne osporavam ja da je to briga roditelja... al' kad su vec oni neodgovorni, ocigledno neko treba da se umesa i resi problem.
Citat:
A ciji je problem kada devojka izgubi nevinost zato sto se napila?
|
Pa, njen, naravno. Prvo, kako moze neko da te napije ako ti to neces? Drugo, i ako uspe da te napije, pa nije to valjda kompletno pozdravljanje sa zdravom pamecu?
Gather ye rosebuds while ye may...
|
|
|
|