Itekako se slažem. Krajnje je vreme da se uvede neki red i u zemlju Srbiju. Šta koji moj ima neko od 13-14-15-16 godina da traži posle 23 časa radnim danom u gradu? Malo li je droge i svega ostalog? Vlado, ja kada sam imao 13 godina nisam izlazio u kafiće. Sedeli smo u dvorištu, zezali se, muvali drugarice itd. Kada sam počeo "ozbiljnije" da izlazim u srednjoj školi, mnoge stvari ne bih probao da sam morao u 23 da napustim lokal. Naročito zimi. Nego bih lepo otišao kući, igrao Heroje 2 i kulirao. Umesto toga, pravio sam razna sranja, jer sam znao da će me do 2-3 sve proći i kada dođem kući, niko neće ništa posumnjati. Činjenica je da neko ko hoće da se napije ili nadrogira, može da uradi bilo gde, ali makar imaju jednu mogućnost manje. Za ulice treba da se pobrinu panduri. A ako je nekome malo da bude u kafiću od npr. 20 do 23, onda sa tom osobom nešto nije u redu. Bre, pa u srednjoj školi ima bar 2-3 žurke mesečno. Da ne pričamo kada krenu 18-ti rođendani. Prema tome, omladino, na vreme na spavanje. Dosta je što vikendom imate mogućnost do ponoći. I sve vlasnike kafića koji dozvoljavaju ostanak u lokalu posle 12, da ne pričamo o prodavanju alkohola maloletnicima, treba poslati u Sremsku Mitrovicu.
Citat:
Lady in red kaže:
ali ako mene rodjena majka pusti da sa 16-17 izlazim do 2 mislim da niko nema pravo to da mi oduzme
|
Itekako ima. Eeeee koliko samo znam slučajeva devojaka koje su dolazile nevine u kafić, ostajale posle ponoći, stariji momci ih napijali, slagali im priče i pričice, a posle najgroznije iskorišćavali i slali kući bez onoga sa čime su ušle u lokal. A po toj logici se btw. vode narkomani "ako ja svesno sebe uništavam, šta bilo koga boli uvo za to". Ma daj...