Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#2 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 01.09.2006, 22:46

Apsolutno se ne slazem!!! Ne treba zakon da nam odredjuje duzinu izlaska nego roditelji!!! Ako neko smatra da njegovo maloletno dete ne treba da bude u gradu duze od ponoci ja nemam nista protiv toga, svako ima svoje stavove, misljenja i vrednosti, ali ako mene rodjena majka pusti da sa 16-17 izlazim do 2 mislim da niko nema pravo to da mi oduzme. Svi treba da znamo granice normale i da se ponasamo u skladu sa svojim godinama. Istina da mi je cudno da u kaficu posle 1 vidim osnovce, ali srednjoskolce, to mi je skroz ok. Ipak, decu treba da vaspitavaju roditelji a ne drzava!!! Zamislite situaciju: u mom drustvu ima 5-6 devojaka. Sve su rodjene pocetkom godine a ja u decembru. Sta sad treba? Da sedim kuci dok ne napunim 18, a moje najbolje drugarice vec mesecima izlaze??? Ma da....

Citat:
Da li vi podrzavate ovaj "propis" i mislite li da je to muguce iskontrolisati?
Kao sto sam vec rekla - ne podrzavam, a da li je moguce iskontrolisati - nije!!!

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice