Tema: Crna Gora
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Crna Gora
staro
  (#7 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Pol: Muško
Godine: 43
Odgovor: Crna Gora - 07.04.2006, 01:10

Citat:
Meggy kaže:
... atmosfera je skroz opustena, svi su ljubazni, sve je dzabe...
Da te ne znam, na osnovu ovog posta bih mogao zaključiti da se iza tvog nick-a krije tajni agent Megijanova, iz plovdivske ispostave KGB-a, sa privremenim prebivalištem u Bačkoj

btw: Ako u Sremu žive Sremice, u Banatu - Banaćanke, kako se zovu stanovnice Bačke?

Bačvanke?!

Uuupppss... again

Možda je bolje da mi na ovo pitanje odgovoriš na svojoj, sa nekim sumnjivim motivima otvorenoj temi (Ne)Pismenost.

Citat:
Meggy kaže:
Nego, da se vratimo mi na Crnu Goru... sta imas ti nama da kazes, kako je tamo?
Apropo Čarne Gore, kao što rekoh letovao sam u Bečićima (tačnije Rafailovićima), preko jedne tur-agencije iz Kg. Bilo mi je sasvim cool, opuštencija. Doduše, ja sam porodičan čovek, tako da moja preporuka ne važi za one željne bančenja do zore, orgija na plaži i ostalih užasa promiskuiteta.

Daklem, ponovo bih išao tamo, kada ne bi bilo svih ovih politikantskih i lokal-patriotskih pizdarija.

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Poruku je izmenio gogothegreat, 07.04.2006 u 01:19.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice