Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: RapidShare i internet piraterija
staro
  (#4 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Pol: Muško
Odgovor: RapidShare i internet piraterija - 05.03.2008, 14:44

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
A što bi te neko brisao?

Meni jedna stvar nije jasna oko tog rapida, kad se već plaća - a korisnika koliko nećeš - što ta kinta ne ide autorima?
Mislim da većina poznatijih vlasnika aplikacija ne bi bila zadovoljna sumom koja im se da

dakle za godinu dana 55 €.
Neko sa godišnjom pretplatom neće skinuti samo neki film, i po neki program, nego sve što mu dodje pod ruku,
a ACDSee PowerPack košta "samo" 79,99 $
- to i nije puno kada se poredi sa cenom Adobe PhotoShopa, ili nekih drugih aplikacija, koje se lako mogu skinuti sa rapida i sa free accountom

Baš se nešto i nisam naskidao sa njega
nešto muzike, al' i to sam prvo poskidao stvari koje već imam na pločama i original audio disketama - žao mi trošiti ih, a i iglu za gramofon ne mogu da nadjem. Lično nije isti užitak, to što se skine sa rapida je dobro za preslušati na kompu, i na slabijim muzičkim uredjajima

Lično, za neko preterano skidanje nemam ni potrebe, ionako nikad neću odslušati ni 10% muzike i odgledati sve filmove koje dobijem od prijatelja - nisam ja kriv što oni obilato koriste Rapud; Easy; Z; i ostle share

sad da ne bi ispalo da baš ništa nisam okoristio njime
jesam vala treću i početak četvrte sezone izgubljenih, i to samo zato što mi je kablovski operater ukinuo tv nova iz ponude programa, i sa gomilom portable softwera
za instalacioni su mi dovoljni Open Source, free, share i Trial verzije

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice