Citat:
SQUAW kaže:
A što bi te neko brisao?
Meni jedna stvar nije jasna oko tog rapida, kad se već plaća - a korisnika koliko nećeš - što ta kinta ne ide autorima? 
|
Mislim da većina poznatijih vlasnika aplikacija ne bi bila zadovoljna sumom koja im se da
dakle za godinu dana 55 €.
Neko sa godišnjom pretplatom neće skinuti samo neki film, i po neki program, nego sve što mu dodje pod ruku,
a ACDSee PowerPack košta "samo" 79,99 $
- to i nije puno kada se poredi sa cenom Adobe PhotoShopa, ili nekih drugih aplikacija, koje se lako mogu skinuti sa rapida i sa free accountom
Baš se nešto i nisam naskidao sa njega

nešto muzike, al' i to sam prvo poskidao stvari koje već imam na pločama i original audio disketama - žao mi trošiti ih, a i iglu za gramofon ne mogu da nadjem. Lično nije isti užitak, to što se skine sa rapida je dobro za preslušati na kompu, i na slabijim muzičkim uredjajima
Lično, za neko preterano skidanje nemam ni potrebe, ionako nikad neću odslušati ni 10% muzike i odgledati sve filmove koje dobijem od prijatelja - nisam ja kriv što oni obilato koriste Rapud; Easy; Z; i ostle share
sad da ne bi ispalo da baš ništa nisam okoristio njime
jesam vala treću i početak četvrte sezone izgubljenih, i to samo zato što mi je kablovski operater ukinuo tv nova iz ponude programa, i sa gomilom portable softwera

za instalacioni su mi dovoljni Open Source, free, share i Trial verzije