Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#93 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 04.03.2008, 21:51

Zašto bi se maloletna osoba bez pratnje starijih našla na ulici posle recimo 20 časova. Pre neko veče sam prolazio parkom, obližnjeg gradića, i umesto mirisa probuđenog proleća, širio se smrad "trave", a konzumenti su bili sredovečni ljudi i penzioneri! ( E pa nije, nego deca između dvanaest i šesnaest godina i to oba pola). Pitam se šta mislite vi mladi ljudi kada niste za zabranu izlaska maloletnima, pa i ja u 58-oj godini poštujem zabrane, a koje se odnose na punoletne, i dali sam za nešto prikraćen, nisam za sve normalno i dozvoljeno.
Mada bih ja uveo stroge kazne za roditelje, a čija se deca nađu na ulici, ili ugostiteljskim objektima posle 20 časova, a pogotovu ako ta ista deca vrše nedozvoljene radnje za njihov uzrast.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice