Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sat rodjenja takodje bitan..
staro
  (#21 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:46
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Sat rodjenja takodje bitan.. - 03.03.2008, 04:54

Citat:
Od 13 do 14 sati
Previse obracate paznju na misljenje i raspolozenje svoje okoline, cesto zapadate u situacije da vas suvise pogadjaju necije reci ili komentari. Inuitivno upijate signale svoje okoline (Mesec) i prepustate se impulsu, raspolozenju ili uticaju (Neptun) koji postoji u vasem okruzenju. Ali, cesto za istinu uzimate samo ono - sto vi licno smatrate istinom. Posedujete neobicne sposobnosti, talente ili interesovanja, te umete da ostvarite izuzetan uspeh u specificnim poslovima.
jest', ne volim kad me neko kritikuje, pogledaj sebe prvo pa tek onda mene

Citat:
IZMEDJU DVANAEST I CETRNAEST SATI - AVANTURISTI

Devetom kucom upravlja Jupiter. Osobe koje su rodjene u ovoj kuci prednost daju duhovnom, emotivnom ili culnom zadovoljenju. Za njih materijalne vrednosti ne predstavljaju poseban izazov. Oni su pravi avanturisti u potrazi za novim dozivljajima, iskustvom ili saznanjem. Zene su u stanju da odbiju bogatu i dobru priliku zbog "siromaha" koji im nudi razna zivotna iskustva, promene i neki vid slobode, tj. neformalnog nacina zivota. Njihova osobina je i zelja za promenama, narocito za akcijom i "seobama". Cesto napustaju mesto rodjenja, dosta putuju i zive u inostranstvu. Dobro se prilagodjavaju razlicitim uslovima zivota. Mogu da budu veoma uspesni, ali im nedostaje dovoljno samodiscipline.
bas ne, pre sam ucmala

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice