Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?
staro
  (#6 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 17:46

Dilema je smesna. B92 ispunjava sve standarde koji profesionalno medijsko izvestavanje zahteva. Evropa u najvecoj meri postuje standarde koje je postavio BBC kao veliki medijski magnat. I B92 radi po njihovim standardima.
To sto jedino na njihovoj televiziji mozes da vidis neke dokumentarne emisije koje govore o tome da su npr. i pripadnici srpskog naroda pravili zlocine u ratovima koji su iza nas, ne mora da znaci da je antisprska. Jednostavno, neki ljudi ne mogu da prihvate da su za zlocine krivi pojedinci, a ne ceo narod. Ja sam ponosna na ono sto sam, a isto tako se ne stidim to da kazem, naravno ako me neko pita, ni u Bosni ni u Hrvatskoj. Elem, da ne lutam dalje, ovo proevropska, sta je to? Da li je to zato sto obraca paznju i na neke druge aspekte prica, a ne samo na jednu?! Da li je to jer stalno podseca na postojanje Haskog tribunala i obaveze zemlje prema nama? Sto ne zaboravlja Zorana Djindjica i sudjenja njegovim ubicama?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice