Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: (Ne)Pismenost
staro
  (#6 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: (Ne)Pismenost - 06.04.2006, 23:20

Sticajem okolnosti, poznato mi je da autorka ove teme dobro zna da sam zbog postovanja na jednoj sličnoj temi, na jednom drugom forumu banovan

Uprkos opasnosti (doduše, mnogo manje verovatnoj) da mi se to i ovde dogodi, želeo bih i ja nešto da "izjavim za Dnevnik".

DakleM, naš narod je nepismen do bola Ko ne veruje, neka malo prošeta po domaćim forumima ili prelista SMS poruke u inbox-u svog mobilnog telefona. Garantujem da će pronaći sijaset gramatičkih, a naročito pravopisnih grešaka. Lično me najviše izluđuje kada ljudi ne stavljaju razmak iza zareza i tačke Na sreću, moram da priznam da je pismenost na ovom forumu daleko iznad "republičkog proseka", ali se plašim da je to zbog toga što je forum relativno mlad i još uvek nije privukao široke narodne mase.

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice