Citat:
swba kaže:
Sama ideja o sazivotu i to simbolicno ispijanje kafe mi se svidjela vremenom i stvarno sam mislio da iza toga stojis cvrsto i gedas na neke stvari realno. Ali avaj, dok sa jedne strane osudjujes srpski extremizam u Banjoj Luci na taj isti, samo za predznakom bosnjacki, zatvaras oci. Svi smo gledali sta i ko je izasao u Sarajevu na ulice kad su nam deportovali drage Alzirce koji nam zemlju dadose  . Ne zelim ni da se upustim u raspravu ko je poceo rat ali ne mogu da ne primjetim da i kod tebe kao i kod svih Bosnjaka za rat su krivi zli Srbi koji dodjose ko zna odakle, sejtan sa njima. Pa i da jesmo, eto cefnulo nam se od pustog bjesa da malo ubijamo okolo, niko ne pokrece pitanje koliko se danas odmaklo od tog rata. Uzmimo samo psiholoski profil, ucesce u ratu, ljubav prema drugoj strani dragih nam predsjednika. Jebote jedina smo zemlja koja predsjednik, na bilo kom nivou pise u mnozini, a dje tu zemlje. Mislim da je Hare zajebo i onog sto ga rahmetli cuvamo u ljubavi prema Srbima. Ma dusa od co'jeka, i dok god sa druge strane postoji velika vecina koja ce birati njega za vodju ja mogu samo reci daleko vam lijepa kuca.
|
E tu je suština, koja meni najviše smeta - licemjerstvo!

Odličan post.