Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Fildžan viška
staro
  (#345 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 14:51
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Fildžan viška - 29.02.2008, 01:11

Citat:
valterbraniSA kaže: Pogledaj poruku
Jesi li to prešao na Islam?

Ti da si vjerovao u Fildžan viška..

Nije problem samo zid, treba naći modus za hranjenje pirana i krokodila u jezeru koje će biti oko zida..

Evo kako možemo. Napravimo dva zida i u međuprostoru uzgajamo zečeve, kao što su to svojevremeno radili Istočni Nijemci - eto hrane za krokodile...

Slažeš li se ti? Odgovori mi?:
ja sam jos davno rekao kako ja vidim stvari kod nas... u sazivot medju narodima jos uvjek vjerujem, stavise primjeri iz licnog iskustva sa terena mi davaju pravo da u to vjerujem... al u mogucnost dijaloga medju politicarima jok vala, a brez njiha nikako ne mozemo izgleda... zato svako na svoju stranu, gomnjivu motku uruke i ozezi po stoci... vrnes se na pocetak teme i nadjes moje prve postove na istu (nadam se da sam ovo rek'o )

pazi... posto nam je putanja kuda ce ide da ide zid uglavnom brdsko planinska bolje da gajimo neke medjede okolo... manje ulaganja, ionako ih imamo vec nekoliko... a i oni mogu da jedu zecovi u nedostatku druge 'rane

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice