Citat:
swba kaže:
o hvala ti Alahu  
Sama ideja o sazivotu i to simbolicno ispijanje kafe mi se svidjela vremenom i stvarno sam mislio da iza toga stojis cvrsto i gedas na neke stvari realno. Ali avaj, dok sa jedne strane osudjujes srpski extremizam u Banjoj Luci na taj isti, samo za predznakom bosnjacki, zatvaras oci. Svi smo gledali sta i ko je izasao u Sarajevu na ulice kad su nam deportovali drage Alzirce koji nam zemlju dadose  . Ne zelim ni da se upustim u raspravu ko je poceo rat ali ne mogu da ne primjetim da i kod tebe kao i kod svih Bosnjaka za rat su krivi zli Srbi koji dodjose ko zna odakle, sejtan sa njima. Pa i da jesmo, eto cefnulo nam se od pustog bjesa da malo ubijamo okolo, niko ne pokrece pitanje koliko se danas odmaklo od tog rata. Uzmimo samo psiholoski profil, ucesce u ratu, ljubav prema drugoj strani dragih nam predsjednika. Jebote jedina smo zemlja koja predsjednik, na bilo kom nivou pise u mnozini, a dje tu zemlje. Mislim da je Hare zajebo i onog sto ga rahmetli cuvamo u ljubavi prema Srbima. Ma dusa od co'jeka, i dok god sa druge strane postoji velika vecina koja ce birati njega za vodju ja mogu samo reci daleko vam lijepa kuca.
P.S. spreman sam da osnujemo fond za izgranju tog zida 
|
Jesi li to prešao na Islam?
Ti da si vjerovao u Fildžan viška..
Nije problem samo zid, treba naći modus za hranjenje pirana i krokodila u jezeru koje će biti oko zida..
Evo kako možemo. Napravimo dva zida i u međuprostoru uzgajamo zečeve, kao što su to svojevremeno radili Istočni Nijemci - eto hrane za krokodile...
Slažeš li se ti? Odgovori mi?: