Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!?
staro
  (#13 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 10:34
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 28.02.2008, 00:45

Citat:
Sladja26 kaže: Pogledaj poruku
Ja imam srecu da su moji roditelji isto u nemcakoj, pa se tako rastajem "samo" od tetaka, striceva itd. tesko je to. i neznam dal cu ikad moci da odem, a da ne budem tuzna.
Ja tetke i ostalu familiju ne stignem ni da vidim, u svakom odlasku sve ih manje vidim i sve mi bolje, sada su to samo oni koje biram i koje hoću da vidim i koji me oplemene i ispune ljubavlju do sledećeg odlaska/dolaska. Lepo je to sada, i uzbudljivo na neki skroz pozitivan način, zato što odlaziti sa jednog, znači dolaziti na neko drugo mesto, a tamo čeka neka srećica sakrivena u nekom džaku, samo ako hoćemo pažljivo da pogledamo i ne pobegnemo od nje.

Ono što mi tužno i teško podjednako mi tužno i teško i kada dođem tamo i kada sam ovde gde sam, ne menja se intenzitet sa rastojanjem, a ono što mi lepo i milo, lepo mi milo uvek, dolasci i odlasci su sada samo postali kretanje, avioni, aerodromi, čekanja, ispraćanja i dočekivanja i to se tako dešava u krug, dok nas ima....

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice