Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: ti shareni klikeri..
staro
  (#82 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 14:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: ti shareni klikeri.. - 27.02.2008, 08:40

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
O klajšperima sve najbolje Auuuuuu kakav je to sleng od malih nogu bio nema tuša pre rolje, ne primam kres, nema đidanja i ostale rečenice koje ti se u mozak urežu za ceo život... Specijalno su me oduševljavali plavi klikeri, bili su mi baš lepi, i to pre staklenci nego porculanci. Gvozdenci mi se nisu sviđali nimalo imala sam jednog srećka al' mi ga je neko zgazio i utabao u blato i nisam ga mogla nađem mLogo sam se bre igrala sa dečacima

...mi smo im tepali 'kliberi', 'klibe'
''zovem te na izbiju, nema ispod koljena..čet'ri prsta od roše..'' Kako sam volio igrati klikere!! Takodje sam imao jednog srećnog staklenca 'šestoperac', kojeg sam đonom valjao po asfaltu da ga blago iskrnjim, da bolje prijanja na prste, kad se igra po blatu...kako je bio lijep, onako mat, a pera se vide... Šta sam samo klikera 'odnio' sa njim..

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

Poruku je izmenio greco, 27.02.2008 u 11:45.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice