Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Big brother
staro
  (#5 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 22:21

Mis'im, stvarno nema smisla, sram vas bilo, kakvi su to komentari?
Stoji da su konkretni momci i devojke malo čudan izbor, ali mislim da je to i poenta tih rialitija. Uvek ima kabadahija, njanjavih, onih što ne umeju da sastave dve u nakrs', onih što bi da ispravljaju krive drine i sl. Kao i u životu. I mislim da im nije lako ( onaj devetnaestogodišnji momak što se javno seksualno deklarisao ), ali i 15 minuta slave ima neku cenu. Blamaža je najmanji problem.

Moj prvi utisak je da, najverovatnije, neću dočekati premijernu epizodu ne zato što sam preterano razočarana u ekipu ili samu koncepciju emisije, već zato što mi interesovanja i načini razmišljanja i zabavljanja ove, prilično mlade, ekipe nisu bliski, samim tim ni interesantni. Ipak, ne mogu da se zakunem da, u nedostatku pametnijeg posla, neću povremeno baciti pogled.

Zato, pre neko što zamahnete kamenom, ne zaboravite da postoje i "Menjam ženu", "Prepoznajte svog biološkog oca", a zamalo da nije prošlo i "24h sahrana".
Hvala.

p.s. A? Kakva sam bila? A? A?

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Povratak na vrh stranice