Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Big brother
staro
  (#4 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 21:50

Malo mi nije bilo dobro kad sam video ekipu, sto kaze Lady - isfolirani, a jos mi je bilo losije kad sam cuo onog lika kako je jedno 10 puta rekao, psiholog birao, psiholog prati, psiholog pomaze. Imao sam utisak da nabacuje neku naucnu crtu, neki legitimitet celoj prici sto mi se nije bas svidelo, ali dobro (barem malo popularizuje nauku, valjda)... U svakom slucaju gotovo je sigurno da cu pratiti, ne redovno, ali u onoj varijanti kao i spanske serije, toliko ljudi oko mene ce pricati o tome, da nema sanse da ne skontam radnju

E da i mislim da bi mogli malo da ubace stvari da bude zanimljivije, tipa puste im krokodila u kucu, ili ukinu vodu na 7 dana, ili simuliraju zemljotrese, a oni ne mogu da izdju iz kuce, ili sakriju im hranu i onda moraju zajedno da rade da je nadju, malo da ih muce

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Povratak na vrh stranice