Moja prva ljubav, ah samo kad se sjetim

Kako su moje sekice dosta starije od mene bio sam vid zabave njihovim drugaricama. Kazu da su me svi redovno razvlacili na sve strane, kupovali mi slatkise i igracke i poklanjali mi svu paznju ovoga svijeta.
No, ipak je jedna od njih odskakala od drugih. Ne secam se kako je nasa ljubav pocela, keva kaze da sam posle velike cokolade sa rizom poceo da je oslovljavam sa "moja cura". Imao sam vele oko 2 godine a trajala je ta ljubav bogami sve do neke pete (do sada najduza veza btw

). Elem, bio sam ludo zaljubljen u nju. Kad god bi sestra najavila njen dolazak isao sam na redovnu inspekciju kod keve da kojim slucajem nisam balav ili mi je kosa neuredna. A ona mi je poklanjala svaki sekund proveden u nasoj kuci. Svi ti autici sto mi poklonila su me napaosto odusevljavali

E onda je dosla njihova srednjoskolska matura

. Imao sam 5 godina tada i odlicno se sjecam svih detalja. Posto su tada roditelji bili obavezni na maturskim zabavama dan posle mature cujem svoje kako uz kaficu komentarisu ko je bio najljepsi maturski par. Naravno sve simpatije su isle njihovoj mezimici al su podvukli da je i "moja cura" bila tako slatka sa svojim maturskim parom.
Tad mi je potonuo cijeli svijet, pa ona je mene zamjenila sa nekim drugim. Zvanicno sam odlozio igracke na stranu i saopstio ocu da mi ona vise nije cura

Posle toga sam godinama osjecao averziju prema njoj, a jos gore da bude njoj je sve to bilo simpaticno i smijesno

. Nisam je nikada pitao da se uda za mene, ko zna mozda sam i trebao