Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Treba mi recept
staro
  (#16 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:00
Pol: Muško
Odgovor: Treba mi recept - 25.02.2008, 19:52

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Sad ću ovog Artura da stavim u pac, drž'te me
Ta baš se i nećete ovajditi od toga
ne mi jasno
ja mislio da ima viška zečetine
Citat:
... što me nije pohvalio da sam zeku dobro zalivadila Nisam bwe sekla sitno luk, na rebarca samo, to ja brzinski. A što jes jes, jednako sam stavila i šargarepe i zeleni. Nisam stavila beli luk uopšte ja sam to mislila kad ga izvadim iz ovoga da sa belim i slaninicom ušpikujem pre glavnog kuhanja. Al' mogu i sad neki da ubacim unutra ako treba, ionako će do sutra da stoji.
Ma nije problem uopšte
ja to reko samo za sledeći put - ako ga bude
i bez brige, ako umeš da skuvaš običan gulaš, umećeš i zečiji paprikaš
Citat:
Dakle, stavila samo usoljenog zeku, belo vino plus vinsko sirće, crni luk, zelen i šargarepu, lorber, biber zrno i majčinu dušicu. E sad... kad ja zeku izvadim pa operem & ocedim, mislim se da procedim ovaj pac pa da ga upotrebim za kuvanje i izblendiram ove povrćke pa da i njih dodam u kuvanju (mogu onda da dodam još zeleni da ispravim greKšu ) A? Ili to uopšte sa tim ceđenjem nije dobra ideja
Ma ideja je dobra
tako bi trebalo po originalnom receptu
no ja se sve nešto mislim da će onima koji jedu to biti previše gurmanski,
i prenagao prelazak na miris divljine
bolje upotrebi novo povrće, i novu vodu
osim ako nećeš da ga spremaš u dve šerpe
tek da vidiš da li sam u pravu, što se zadnjeg zaključka tiče

ma zaboravi da sam spominjao dve šerpe
i mani se tog

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice