Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Treba mi recept
staro
  (#14 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Treba mi recept - 25.02.2008, 16:32

Sad ću ovog Artura da stavim u pac, drž'te me ... što me nije pohvalio da sam zeku dobro zalivadila Nisam bwe sekla sitno luk, na rebarca samo, to ja brzinski. A što jes jes, jednako sam stavila i šargarepe i zeleni. Nisam stavila beli luk uopšte ja sam to mislila kad ga izvadim iz ovoga da sa belim i slaninicom ušpikujem pre glavnog kuhanja. Al' mogu i sad neki da ubacim unutra ako treba, ionako će do sutra da stoji. Dakle, stavila samo usoljenog zeku, belo vino plus vinsko sirće, crni luk, zelen i šargarepu, lorber, biber zrno i majčinu dušicu. E sad... kad ja zeku izvadim pa operem&ocedim, mislim se da procedim ovaj pac pa da ga upotrebim za kuvanje i izblendiram ove povrćke pa da i njih dodam u kuvanju (mogu onda da dodam još zeleni da ispravim greKšu ) A? Ili to uopšte sa tim ceđenjem nije dobra ideja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice