Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI?
staro
  (#28 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 17:42
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 24.02.2008, 05:23

Mislim da je jugonostalgija bolest. Od nje se jos nisu izlecili oni koji pogresno u jednu neiskrenu i neprirodnu tvorevinu nastalu na krvlju i suzama uglavnom nas Srba jos uvek utkavaju svoju mladost i neke srecne trenutke koje nemaju nikakve veze sa drustvenim uredjenjem.

Nikada nismo bili braca.

A kad je vec tako, uvek sam pre za to da imam dobrog komsiju nego laznog brata (koji ce vrebati prvi povoljan trenutak da mi zarije noz u ledja, sto se kroz istoriju pokazalo mnogo puta).

Vrlo dobro znam ko su nam braca i ko nam misli dobro. Zasto bih se pretvarao da su svi takvi?

Majstor prodaje magle i lazi, vrhunski opsenar, trostruki narodni heroj i, je li, marshal i dan - danas ima uticaj na neke ljude koji u svojim glavama nisu stigli da rasciste ko je u stvari skakavac koji im je pojeo detinjstvo i (njihovu) zemlju...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice