Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Incidenti na ulicama
staro
  (#40 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 14:19
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 00:04

Citat:
bleiburg kaže: Pogledaj poruku
Kad si tako doboro obavješeten hajde nam reci kako će sve ovo završiti,mislim na globalnom planu?

Rekli su to neki upu'eniji od mene...

Ovo je dogovor da bi se i Amerika i Evropa opravdale,a i umirile Albance kada Ibar postane granica sa Kosovom... Ne čudi te što se rasporediše samo u južnom delu i što paljenja punktova i prelaza nije bilo do sada,a sada tolerišu kao ili se boje nenaoružanih Srba!!!! Ili ne znaš da je u ista umešana i ruska FSB!!!!

Sad da popale tenkove i odu do mosta na Ibru niko im zameriti ne sme i ne može,jer kao što vidiš narod je ogorčen,bombardovanja nema iz više razloga više nikada...

Štos je umiriti i navratiti Albance da prećute,jer KFOR-ovaca je 16000 ako se ne varam,a to će tri bande balija u brdima da oduvaju...

Da bi izbegli to možda prvo bude samouprava,pa ovo ono i biće kako je Dobrica i predlagao,jer drugog rešenja nema... Ovi preko više znaju o Srbiji od polovine nas ili sumnjate...

Ako mislite da Ameri i Evropa ne znaju za sve to onda ste mala deca,ili da ovo juče nema svoju ciljnu grupu... pa pogledajte kako izveštavaju samo,kao da smo im zapalili tek zasađene ljubiičice,a ne ambasadu...

Rezime: globalno... granica je na Ibru,pa ne mislite valjda da su ludi i vole toliko Albance , a Srbe toliko mrze ??? Sve je to lepo osmišljeno i svi znaju i tako se i ponašaju.. previše je predvidivo sve da bi i pomislio da je išta spontano... počev od priznanja,pa do jučerašnje krađe patika... Aloo nisam ja istoričar... to što znam ko je pokrao sve nike br. 45 to nije od nekog globalnog značaja...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Povratak na vrh stranice