Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Narko-dileri u školskim dvorištima
staro
  (#8 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Narko-dileri u školskim dvorištima - 21.02.2008, 04:02

Da u osnovnim školama...užas.Kao postavljaju kamere po ćoškovima škola,plaćam obezbeđenje koje ih kao čuva,a na roditeljskom sastanku,roditelji protestvuju,zbog toga što je "navodno obezbeđenje" uživalac opijata ..šta reći?Malo mesto,sve se zna...a pomenuto obezbeđenje i dalje kao nešto radi.
Moja ćerka pohađa peti razred,i ja sam otvoreno razgovarala sa njom,sa mišlju da ona ni ne zna šta se po školi prodaje,a ona će meni posle sve moje priče:pa mama te šarene tabletice mogu da se kupe za trideset dinara ,kad me šlog nije strefio...i još mi reče da pored toga što su šarene,imaju na sebi crteže smajlija i da školom kruže kao bonbone...

užas!!!

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice