Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Normalan život
staro
  (#2 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:59
Pol: Muško
Odgovor: Normalan život - 20.02.2008, 02:08

Nisam pristao nikada da: 'ebem ženine drugarice,koleginice i komšinice;idem na slave i sahrane da bih krkao i pio;vodim ženu u Sava centar na koncert Legendi i Balaševića;sagnem glavu pred nekim;molim ikoga za nešto;radim za platu i drugoga i njegovu decu...

Ako već ne mogu da živim nenormalno kako inače volim i kako sam s vremena na vreme živeo onda pristajem da živim ovako kako trenutno živim takođe u mnogo čemu nenormalno,ali u diametralno suprotnom kontekstu...

Uglavnom što je većini normalno meni nije,jer ne pristajem na kliše gde se vara,liže dupe,jedu govna,trpa prasetina i rakija u sebe,'ebe čistačica i koleginica,čekajući sve da život prođe da bi lagao sebe kako sam proživeo kao pravi domaćin,otac,muž i čovek,ali sve pod navodnicima... pa makar bukvalno svi negirali da sam išta od navedenog apropo dobrote i dobrog glasa koji to zapravo nije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice