Citat:
DrinChe kaže:
Ono "ugojiću se" neka te ne brine-skine se tih 2,3,4kg vrlo brzo jer ćeš se mnogo lakše rekreirati, lepše voditi ljubav...dovoljno 
|
Nije dovoljno

Ja ću još da dodam a ti nećeš da se ljutiš. Lepše ćeš se i lakše buditi ujutru, nećeš smrdeti, sve će ti lepše i drugačije mirisati, hrana, cvećke, lipe, kiša, sve

poljubac će konačno imati pravi ukus, imaćeš kintu viška za koju ćeš mesečno moći da kupiš solidne cipeliške i manjka onoga što ti ne treba u plućima.
Nikada nisam pričala da ću ostaviti cigarete dok sam bila pušač. Pričala pričala grdila se i pušila i dalje. Nije mi padalo na pamet to. Baš sam ih volela i uživala u svakom dimčiću. Paklu and half tukla ponekad! I onda sam samo rekla da neću više. Just like that. Nije bilo fora onih klasičnih "Evo, još samo ovu kutiju da završim". Bacila odmah. I nisam nikad više, niti mi je palo na pamet da probam opet. Puno godina već. Ništa lakše nego ostaviti cigarete. Nikakav ziban ti ne treba. Samo spirit. Meni se samo učinilo da plivam sporije

Probaj nešto, da trčiš, da se popenješ na neki dvocifreni sprat bez pauza itd... možda će i na tebe da deluje

Izazovi sama sebe i vidi koliko si u stvari jaka ili sedi i žutuj kao stara fotka i grdi se svakodnevno
Srećno!