|
17.02.2008, 02:42
ujedinjenje crkvi je protivno direktnoj volji Božijoj,to se ovde zaboravlja.pogledajmo pažljivo opomenu Isusa Gospoda,koji o ekumenskom sabiranju u današnje dane,jasno kaže da će to ići ka ognjenom jezeru.da li i jedan vernik Hrista želi tim činomuž ujedinjenja biti na takvom mestu?da li Bog govori istinu?!izađi iz nje narode moj!
ovde su komentari realni i prijemčivi,međutim treeba verovati Bogu i Pismu.uzmite apostola petra kada je ovaj tvrdio hristu nakon njegovih reči da će se svi oni razbeći od njega kad "udare" poastira,rečima da on nikad ga se neće odreći po cenu života i smrti.što je rekao Isus ovome kao odgovor:tri puta će ga zanekati čak!neverovatno,to se i zbilo.što nam to govori:da čovek ne zna svoje syrce,niti sutrašnji dan da je u vlasti čovekovoj.
ekumenski sabir je neminovan.ujedinjenje neće biti nisučim sprečeno,jer je tako Bog prorekao.svi će se pokloniti papi,sav svet,osim Božijih slugu.i izraela,koji po Pismu jedan čas će prevarno ući i sam unutar,a onda udariti nazad i za odmazdu biti u teškoj peći nevolja opkoljavanjem,ali će biti izbavlje od samog Hrista.dakle,ekumenija ima sledeći slogan danas.nije više bitno razlike,to i čini tu stvar pogrešnom pred Bogom i Bog proročki opominje sve da izađu vani iz tog kompromisnog sakupljanja,jer će to završiti za sigurno u ognjenom jezerru,ako čitate pažljivo sud nad tim u otkrivenju-apokalipsi,14.gl.tako unutar neće biti važno što veruješ,već ulazak po svaku cenu unutar.kako bi narod rekao,živi bili pa videli!to je već na ovom svetu i zbiva se.a vi kažete ja neću.vi hoćete ako još danas ne bi ste poverovali Bogu i Reči,a ne kao petar vikali ja neću,i ako bi izašli čim pre vani iz toga.
Poruku je izmenio euridika, 21.02.2008 u 10:26.
Razlog: uzastopne poruke
|