Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Svaka zena bi trebala znati
staro
  (#5 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Svaka zena bi trebala znati - 28.08.2006, 21:40

Muškarci o ženama

Vole li muškarci Pepeljuge koje bi trebalo spašavati ili sigurne, nasmejane i zadovoljne žene? Većina poznatih i privlačnih muškaraca odlučila se za...

Tri bitne tvari koje bi žene trebale naučiti pre nego odrastu:

1. Ljubav koju daješ je dragocena. Ne daj je nekome ko to ne zaslužuje.

2. Nikad nećeš moći spasiti muškarca: on mora biti sretan sam po sebi pre nego što vas dvoje postanete sretan par.

3. A ti nisi Pepeljuga, zato ne misli da ti je potreban muškarac da te spašava.

"Nagledao sam se žena koje su u užasnim vezama samo zato jer im nedostaje samopouzdanja. Ne bih želeo da tako bude i s mojim ćerkama, pa želim da nauče te tri stvari."
(Laird Hamilton, poznati surfer i otac 11-godišnje Izabele i 2-godišnje Reece Viole)

4. Muškarce ne zanima nosiš li marke ili jeftinu odeću.

"Muškarce uopšte ne zanima nosiš li najnoviji krik mode ili ne. Većina neće ni znati je li na tebi Chanel, H&M ili neka roba s buvljaka. Za muškarce, moda je emocionalna stvar: jedino što ih zanima je jesi li sigurna u sebe dok je nosiš."
(Tim Gunn, stilista)

5. Prestanite s ludim lookom.

Većina djevojaka koje se oblače kao da su pobjegle iz mentalne ustanove zapravo su normalne i vrlo sposobne osobe. Čemu onda usred letne žege nositi čizme?

6. Ne preterujte sa savršenstvom.

Brine vas jer ste nesavršeni? Ovo je najbolji mogući savet koji vam mogu dati: pogledajte muškarca pored sebe i verujte, odmah ćete se osjećati bolje. Ovo uvijek deluje kod moje žene.
(Howard Bernstein, suprug urednice američkog Glamoura)

7. Bez glumatanja.

"Žene koje uživaju u hrani su mi izuzetno privlačne. Seksipilna je žena koja uživa u ručku, primer dok jede odrezak. Ali privlačno je gledati njeno zadovoljstvo, a ne koliko može progutati. Ako preteruje samo da bi me impresionirala, jer misli da ćemo je primiti kao jednu od nas, u ekipu - poput nekih žena koje samo zato puše cigare - tada me to odbija."
(Mario Batali kuvar s Food Network'sa)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice