Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Legalizovanje prostitucije
staro
  (#7 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 11.02.2008, 22:36

"Znači tako...kurve unutra, pušači van", Hrvatski forum:

Ne znam dijelite li moje mišljenje, ali posrijedi je baš čudna stvar. Odgovorni u našoj državi zaključuju da je kurvanje poželjnije od pušenja.
Pomislite samo kako će u bliskoj budućnosti izgledati provođenje ovih zakona.

- Je li ovdje možda netko pušio? vikne policajac strogim glasom ulazeći u lokal.

- Nije, ovdje se jebemo za pare.

- Ah, dobro, onda ništa, umiri se službena osoba. - Nemojte samo da uhvatim nekoga da puši.

Prednosti su legalne prostitucije da ne trebaš strahovati da će te neki inspektor u pola posla zgrabiti za vrat, maknuti s dame, pribiti uza zid i pitati dokumente. Čovjek je opušten, nema problema s potencijom, sve pet. No, problem nastupa nakon orgazma. On se onemoćalo prevali s nje i odmah krene rukom u džep hlača na stolici. Ima li išta na ovome svijetu prirodnije nego zapaliti nakon seksa? Ali, ne, ne, to se više ne smije.
- Ej! pobuni s djevojka. - Šta to radiš? Vani se puši. - Eh, kvragu! opsuje on razočarano vraćajući cigaretu u kutiju. - Bilo mi je draže dok si radila u parku

Vala baš! Crni humor

_________Una16

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice