Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Pisanje dnevnika :)
staro
  (#10 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Pisanje dnevnika :) - 11.02.2008, 12:28

Pa priznajem da se to dešava mladim ljudima i jeste za mlade ljude,ali ako su mentalno zdravi pocepaće ga,spaliti ili zagubiti kad tad...

Pridavati sebi značaj veći nego je realno nema smisla osim ako nije lek za sopstveni ego,a to je već patologija manje više...

Razumeo bih u kontekstu priče da sam voljno ili nevoljno učesnik nekih događaja koji se obelodanjivanjem mogu unovčiti zarad potomstva ili imaju širi interes za edukovanje narodnih masa i slično...

Poznajem mnoge ljude sa ove i one strane,apropo mnogih društvenih potresa možda imam materijala kojima bih napunio par novina bar na mesec dana,ali ne znam koliko bi dugoročno imao koristi ili štete,pa i ne razmišljam...

Takođe imam deo biografije koji bi mogao da razbije mnoge predrasude o koje čemu,ali opet kažem da je mnogo teško naterati sebe i dati značaja samome sebi toliko da bih seo i trošio vreme na pisanje... a pišući dolaziš u iskušenje da nešto glorifikuješ,a drugo minimiziraš,jer od subjektivnosti ne možeš pobeći... A između slave i para biram slavu,ali samo za sebe... nekako sam zanimljiviji i sam sebi i drugima dok sve to stoji sa mnom ili u mozgu... obelodanjivanjem svega što znam i što sam proživeo imam utisak da bih pogubio sebe malo više nego bi bilo zdravo,pa nemam slicnih ambicija...

U poslednje vreme sam upoznao par ženskih osoba koje pišu kao nešto s vremena na vreme i ne mogu da se otrgnem utisku da čovek sve što je običniji i manji on veće porive za pisanjem o svom životu ima... verovatno da bi isti onom ko piše dobio na smislu kojeg nema očigledno dovoljno...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice