Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Legalizovanje prostitucije
staro
  (#6 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 18:23
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 11.02.2008, 10:34

Cenim da se prostitucijom bave (osim one fizicki prisiljene/ucenjne osobe) lica sa nezavidnom moralnom(ili moralno-fizickom) higijenom.Higijena je jedan od preduslova zdravog zivota pojedinca(a bogami i drustva)
Legalizacija znaci staviti pod kontrolu zakona jedan fenomen vec postojeci i socijalno problematican. Znaci zaustaviti kriminalne radnje koje se stvaraju oko tog fenomena, dati zakonsku, sanitrnu i socijalnu zastitu onima koji slobodno odluce da se time bave kao i njihovim musterijama...
E legalizicija sam samo u kontekstu reči zbog ovog gore nevedenog jer bi tada sve zene koje se bave tim poslom bile bolje zasticene.

Telo ne sluzi da bi ga davao kao uslugu...!Nije stvoreno da bi te na taj nacin izdrzavalo!
Zato ne volim da čujem fraze tipa :"Život je nater'o"... Svakog život na nesto "natera"!

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice