Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere?
staro
  (#41 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 10.02.2008, 12:36

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Svaki partner je pontencionalno pogrešan. Verovatno u većem stepenu nego što je potencijalno dobar, mada je početak svake veze, po pravilu, obećavajući...

Veza je svojevrsan kompromis i njen kvalitet zavisi od mnogih uslova, tako da treba puno odricanja, ljubavi, međusobnog razumevanja i poverenja, vremena, pa i sreće da bi se došlo u čvrstu poziciju da možete reći da imate pravog partnera....
Interesantno, i ja sam dosao do toga da je potrebna i vrlo bitna i sama sreca...

Mada mislim da biram pravo, postoji jedan iznanadjujuci i mozda zabrinjavajuci podatak...
Posle dve godine cetovanja statistika pokazuje da su uglavnom za prijatelja ostale samo one koje su mene birale.
One koje sam ja birao odavno su nestale...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice