Citat:
SQUAW kaže:
i onda smesta on i Mali Od Hladnog Oružja raskite jelku... u martu...
|

.. prepoznah se
Kod mene je sledeca situacija .. ako ulazim u vezu, to je sa nekim ko mi je neko vreme prijatelj .. neophodno mi je da se dobro upoznamo, da se smejemo istim salama, da znam sta voli sta ne voli i obrnuto ..
Nikad nisam zivela sa deckom, ali kod bivseg sam provodila jako mnogo vremena, pa mogu da probam da odgovorim ..
U stanju sam, da za nekog s kim sam, uradim sve, bukvalno.Jedino ne volim da ceskam ledja

Sto se kuvanja tice, nisam neki ekspert, ali ono sto znam da spremim, ne da znam nego bas znam

.Uvek cu pre sama da se ponudim da raduckam u kuhinji, nego jos da mi se ispece, osuri, posece i slicno .. onda nastaje teranje da mu se to sanira, jer, boze moj, neko ce pomisliti da je .. jel'te..

Sudove, to sam u startu odustala od utopije da ce ih oprati, jer velika je verovatnoca da ce doci do lomljenja.S druge strane, on je zaista bio neko ko je bio u fazonu, ako mi se jedu jagode u decembru, naci ce ih.Bio je spreman da lunja kolima po celom gradu samo da mi nabavi nesto za gricku sto zna da ce me usreciti.Zaista je bio poseban.

Sto se tice teranja da se ide kod lekara, to je vec klasika.Imali smo situaciju da se isece na neko zardjalo gvozdje na moru, a kako nije primao tetanus od nekog prvog srednje ( a tad je recimo bio negde na polovini studija), naravno da sam osula paljbu da to resimo u ambulanti .. tamo je bilo otprilike, morala sam da dezuram ispred da ne pobegne, posto ima uzasan strah od igle.Za prehlade i slicno da ne spominjem .. popicu caj i pokricu se.Jea rajt
Isto tako, nikad mi nije bilo tesko da ispadnem 'blamerka i glupaca' i pitam za pravac

.. (nemoj, vracaj se u kola

) .. to je kod njih, koliko sam imala prilike da primetim, takodje u softveru neka zvrcka.
Ono sto jos volim da radim jeste da kupujem poklone bez ikakvog povoda .. kod mene ce se pre desiti da zaboravim nesto da mu kupim za Novu godinu, a da za neki skroz nevazan datum dobije nesto sto je zeleo .. nikad nisam volela te masovne praznike

Mislim da je neka najbolja i najumerenija varijanta da se sve radi spontano, da postoji zelja, bez nekog pritiska i insistiranja, koji samo moze da izazove otpor.