Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka
staro
  (#15 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:51
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka - 09.02.2008, 20:36

Citat:
srlenino kaže: Pogledaj poruku
Hvala jos jednom svima...mi smo duze od godinu dana u vezi i neko je postavio pitanje kako sam ja provalio da ona proverava..lako, posto dobro baratam kompom a osetio sam promene u ponasanju...kada sam procitao sve vase savete, koji su stvarno u meni promenili misljenje da odmah raskinem, vec da prvo porazgovaram, hteo bih da vas pitam za jos jedan...kako bi ste vi saopstili, na koji nacin, toj osobi da znate da vam momak/devojka proverava email bivseg/bivse?

HVALA!
Auuu pa predugo si s njom da bi se nadao i dobrom odgovoru,sumnjam da je i ona toliko luda da bi i trazila izgovor,jer tebi nije ni potreban očito,po narodnoj:ljubav je slepa...

Reci joj da nisi Crveni Krst;i da ne 'ebeš domaće životinje,a nek je 'ebe bivši,ali bojim se to zadnje ako joj kažeš da ćeš joj saopštiti istinu samo...

Ona da ti decu rađa i kuva ručak... kolega,prijatelju... jednom džanki,uvek džanki...

Neka joj tata bude dečko , jer očito da je bolje da ju je izdrkao nego zametnuo majci ili je bolje da je keva pobacila... Grub sam i plastičan da bi te navratio za tvoje dobro da od toliko divnih devojaka nađeš neku,a ona neka juri momka,mnogo joj je vas dvojica kada već ne zna tajnu da sakrije...

A ne treba da mi zahvaljuješ bilo mi je zadovoljstvo da joj saopštim kakva je kuja...bar da je ne voliš,ali obično je to tako i naučićeš da ih ne treba baš sve voleti... Osim ako nas ne tovariš k'o mlade mazge na Durmitoru,sumnjiv si mi s tim problemom...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice