Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima...
staro
  (#30 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Muško
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 09.02.2008, 12:37

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ništa nisam dirala to poslednje što si kačio, film radio kako treba skroz. E sad, jel to sa zvučnicima kažeš da nameštam bez obzira na ove probleme, nisam razumela Imam bwe ona dva malecka samo, na kompu. To je valjda 2.0. I jel to nema veze što mi je komp povezan sa većim ozvučenjem koje se uopšte ne nalazi tamo gde je komp?
nije ti važno gde je to veće ozvučenje, bitno je samo da li je povezano
no to opet ne govori ništa: kako je povezano, i kakvo je to veće ozvučenje:.klasično pojačalo sa dva zvučnika, 5+1, ili nešto treće ?
ako je 5+1 ostavljaš tako
Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
ee kad smo kod problema sa filmovima [pravicu se da znam shta znachi on HD izmedju ]
HD - High definition - visoke rezolucije
Citat:
yige_gui kaže:
prebacila sam od druga na moj onaj trekstore neke filmove.. i s tog trekstora na moj komp.. e kad ukljuchih film, koji je baj d vej, na shpanskom, nisam mogla da nadjem titlovanje trazhih, trazhih, al' ne nadjoh.. svi predlozi dobrodoshli
aha, a dal kod prijatelja ima titlova; u kom formatu je film; na kom to playeru ne možeš naći titlove (znači koji player koristiš); kako si ih prebacila na komp?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice