Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Pol: Žensko
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 09.02.2008, 03:50

joooo' vrtic ja sam ishla svega godinu dana u vrtic, i to onu godinu pred upis u prvi razred.. do tad me chuvala teta Mica iz ulice, koja je chuvala nas chopor.. to je bila prednost jer smo uvek lunjali ulicom (uauuu, to je bio izlet i po ) igrali se u parku celi dan.. itd.. da ne pricham o tome, jer bi se moglo pretvori u roman..
ta godina dana u vrticu mi je bash ostala u magli, ne znam zashto.. znam da nisam bash neshto bila ljubitelj tog vrtica.. ne secam se ni kako se zvao chak se ni ne secam shta sam imala na svojim vratima od ormarica (svako je bio ili cvet ili zhivotinja) a bash sam mislila da bi tako neshto trebala da upamtim no, secam se moje prve simpatije.. dodushe secam se imena Hrvoje se zvao.. ali nemam blagog pojma kako je to dete izgledalo znam da smo se igrali skupa u jednom coshku, u kojem su uvek bile nabacane igrachke.. ali to je sve shto mi je ostalo u secanju o njemu

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice