Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako ste provodili vreme?
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Kako ste provodili vreme? - 08.02.2008, 22:56

bila sam pravi knjiski moljac, a bogami je i radila i baterija ispod cebeta, bavila se atletikom, slusala muziku non stop i sjecam se i gramofona ei nis (na reportoaru su bili kolibri, zdravko colic, novi fosili) crtani obavezno, kad je bila ona tkz. druga smjena, gledala se ujutro kockica, kolaricu panicu, ŠBBKBB, opstanak, sjecam se i tarzana, pčelica maja, drala koljena po drvecu, sisala lutke na kratko, pracka i shtukanica (kao ona cjevcica, pa uberes one bobice, pa duvas kroz shtukanicu, pa gadjas ljude sa tim bobicama). jooj da, i mladjeg brata sam morala vucarati svuda sa sobom, ali je on bio tako dobro dijete, niti je kukako, niti se bunio, pa sam uvijek tripovala da cu da ga zaboravim na povratku kuci. e da i jednom godisnje se obavezno gledao prijenos stafete, a sutradan obavezno se pisao sastav na tu temu, e pa da, i oblacila se u pionirsko za te velike praznike, pa poslije ne mozes igrati lastika poslije skole, nema sanse. znaci, da i igrao se lastik. svaka ulica, svoja pravila. i onaj cip cop, naskrabas neke kocke sa brojevima, pa bacas kamencic, pa skakuces po tim brojevima naprijed nazad. pa shpigule (mislim klikeri - ali za to sam bila bas previse smotana, pa su mi uvijek gubila spigule), pa tapke sa slicicama, e to sam razbijala. i skupljanje istih i ljepljenje u album, pa popunjavanje leksikona. i crtala sam vjecno nesto. znaci, stvarno mi nikad nije bilo dosadno.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice