Pregled pojedinačne poruke
Putovanje oko sveta (ne) dozivljeno
staro
  (#1 (permalink))
rusty nail
rekreativnikonzument
rusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostalerusty nail je uzor za ostale

Član od: 14.12.2007.
Poslednji login: juče 16:09
Pol: Muško
Putovanje oko sveta (ne) dozivljeno - 08.02.2008, 14:05

oduvek mi je bila velika strast -putovanja. nesto se i videlo tokom godina,nesto ce se nadam se videti i u buducnosti ali sve mi je to nekako na parce i minorno u odnosu na avanturu da se krene na put oko sveta na nekoliko godina, koristeci sva moguca prevozna sredstva pri ruci. meni to nije
uspelo [never say never ] ali mom dobrom prijatelju xavier-u jeste, on sada sanja svoj san. posto smo proveli sate i sate pricajuci o zajednickoj strasti- putovanjima, redovno me izvestava o svemu, a ja pomislih kako ne bi bilo lose da podelim to sa onima koji imaju slicne ideje....
posle leta od londona do mexica i strpljivog cekanja na razne vize i formalnosti, avantura je pocela.......guatemala, do koje se stiglo u kamionskoj prikolici i sa tzv. chicken bus-om....[sitnica, 17 sati]

chicken bus

topli izvori-fuentes

myra/xavier

tajulmulco mountain

ps. zavidim im....prilicno

just take it easy,
as it comes..

Poruku je izmenio rusty nail, 08.02.2008 u 14:17.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice