Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Beovizija 2008.
staro
  (#12 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Beovizija 2008. - 06.02.2008, 11:46

Izabrani voditelji za „Beoviziju“

Kristina Radenković, Branislav Katić, Nina Radulović i Đorđe Maričić biće voditelji „Beovizije“. Ova dva para su nakon višemesečnih priprema i glasanja u emisiji RTS-a „Evropsko lice“ izabrali žiri i publika, a zajedno će se naći na bini Centra „Sava“ 19. i 20. februara.

Iako su u medijima kao favoriti najavljivani Vanja Milačić i Aleksandar Josipović, u ponedeljak su nakon glasanja ipak pobedili Kristina Radenković i Branislav Katić. Oni su nam priznali da su se nadali, ali nisu očekivali pobedu.
- Bili smo malo demoralisani jer je u novinama pisano samo o Aleksandru i Vanji, a i sami smo znali da su oni dobri, i ostalo je da verujemo u sebe i da kažemo da mi to možemo. Velika podrška bili su nam i Nina i Đorđe, koji su nas bodrili iz prvog reda u studiju. Mnogo se družimo i slažemo s njima i nakon snimanja, tako da jedva čekamo „Beoviziju“ - kaže za „Blic“ Kristina, dok njen partner ne skriva oduševljenje.
- Drago mi je što ćemo se na sceni naći sa Ninom i Đorđem, sa kojima smo se veoma zbližili. Đorđe mene uči srpski jezik, a ja njega nemački. Mislim da na „Evrosongu“ ima mesta za sve četvoro - kaže Bane.
Prošlog ponedeljka su mesto na „Beoviziji“ osvojili Nina Radulović i Đorđe Maričić.
- Osećaj kada smo saznali da smo pobedili bio je super, ali se do sada to sleglo. Bilo je mnogo dobrih kandidata i mislim da smo i Nina i ja mogli mnogo bolje da se pokažemo. Ja već imam iskustva u radu u medijima, a ovaj konkurs bio je poziv da se vratim u Srbiju i nastavim tamo gde sam stao pre odlaska u Ameriku - kaže Đorđe. Njegovoj partnerki su se utisci takođe slegli nakon finala.
- Mislim da su svi kandidati koji su ušli u finale kvalitetni ljudi, i žao mi je što na kraju mora biti samo jedan. Zadovoljna sam Đorđevim i mojim nastupom, ali nije toliko bilo važno pobediti, koliko ostaviti dobar utisak - objašnjava Nina Radulović.
Iako je prvobitno planirano da jedan par vodi prvo, a drugi par drugo veče „Beovizije“, saznali smo da će se na bini Centra „Sava“ i 19. i 20. februara naći zajedno Kristina, Bane, Nina i Đorđe. Za sada je poznato da će se jedan od ova dva para pridružiti glavnim voditeljima „Evrosonga“, koji još uvek nisu poznati.

Kristina Radenković
Datum rođenja:
5. 12. 1980, Novi Sad
Zanimanje: glumica
Karijera: igrala u predstavama „Buđenje proleća“, „Tekelija“, „Preterano nasledstvo“
i u filmu „Optimisti“

Branislav Katić
Datum rođenja:
16. 3. 1975, Berlin
Zanimanje: usavršavao je glumu i novinarstvo
Karijera: radi kao voditelj i supervizor na lokalnoj nemačkoj televiziji i za „Discovery“

Đorđe Maričić

Datum rođenja:
17. 1. 1977, Beograd
Zanimanje: diplomirao je na Bethel koledžu
Karijera: Radio je kao autor i voditelj TV emisija, TV montažer i snimatelj na televizijama „Košava“, BK i RTS

Nina Radulović

Datum rođenja:
15. 5. 1986, Beograd
Zanimanje: student žurnalistike na Fakultetu političkih nauka
Karijera: bavila se manekenstvom i pevanjem u rok bendu

Blic

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice