Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Usamljene duše
staro
  (#15 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Usamljene duše - 05.02.2008, 22:14

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...pricate o ljudima koji se boje zivota...koji zive u stalnom strahu od neuspeha...i to je kukavicki...bolje je i sam ostariti,nego procerdati zivot sa budalom......jednostavno,treba se prepustiti zivotu,pas gde te odnese...
...btw...ta granica 35-40 godina...uvek sam se uzasavao tih cifara...zar posle tih godina ljudi ne zive?

...naravno da žive,ali kako i sama imam koleginicu koja nešto oće-neće,opterećuje me svakodnevno sa svojom "samoćom",a u stvari ne zna ni sama šta hoće...ima 45,sama je i na mozak mi se popela sa analizom svoje samoće...foliranje i sebičnost,tačnije dovoljna je sama sebi...

...za sebe lično znam sigurno,i kad bi mi se desilo da ostanem sama,ne bi terala sve od sebe svojim lošim iskustvom,nego bi digla glavu,zatreptala svojim trepuškamai nastavila da živim

treći oblačić levo...dugica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice