Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Usamljene duše
staro
  (#14 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Usamljene duše - 05.02.2008, 22:01

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Mnogo,i sve je veći broj takvih duša.Pažljivo sam čitala o tvojoj prijateljici sa neta,tužna priča,ali ne i usamljeni slučaj.

Generalno mislim da su svi u nekoj frci od vezivanja,pokazivanja emocija...On se razočarao,pa se uplašio nje,zatim ona doživljava i drugo razočarenje,pa joj ne pada na pamet da doživi i sledeće,začarani krug,a rezultat nikakav.Ispovredjivali su se,a zašto?Verovatno da net i nije pravi način za ono što traže.Jer retki su slučajevi,da na ovaj način neko doživi ono što neki nisu realno do svoje 35-40.Da smo malo više otvoreni jedni ka drugima,ne bi bilo toliko povredjenih,malo se i foliramo,kao kul si,a u stvari se raspadaš i čekaš čudo....

Počinjem da zvučim veoma pesimstički,što baš i nije ohrabrenje za one koji su usamljeni...ali ako se sami ne cimnu...ostaće sami do 70.
...pricate o ljudima koji se boje zivota...koji zive u stalnom strahu od neuspeha...i to je kukavicki...bolje je i sam ostariti,nego procerdati zivot sa budalom......jednostavno,treba se prepustiti zivotu,pas gde te odnese...
...btw...ta granica 35-40 godina...uvek sam se uzasavao tih cifara...zar posle tih godina ljudi ne zive?

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice