Tema: Boje karmina
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Boje karmina
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:16
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Boje karmina - 04.02.2008, 23:59

Bez karmina ja i ne računam da sam našminkana ne rabim često sjajeve za usne, meni nešto bude odbojno čim vidim da masovno počne da se koristi, kao što je sa sjajevima slučaj u poslednje vreme. Kad sam bila klinka od nekih 13-14 sećam se keva je imala neki lankomov na kuglicu koji sam joj konfiskovala i trošila nemilice. Tad nije bio popularan. Nacapam ja moj sjaj, a neki seljak me u trolejbusu pitao da l' sam se najela bureka

Ovo mi je omiljena boja i najčešće koristim:

... mada nema boje koju ne nosim i ne kupujem velika usta pa mogu da se zajebavam. Volim i tamne ruževe, baš tamne, like this:

I one dramatične blesavih boja, od kojih mi je samo jedna koju volim problematična za nalaženje, Diorov đavolski pink, on se odavno ili proizvodi u manjim količinama ili se uopšte ne distribuira u prodavnice osim u paleti, pa se dešavalo da ga i tako pokupim iz frišopa nekog I lak i ruž u istoj boji, mnogo je zanimljiva

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice