Citat:
Buba Erdeljan kaže:
E jbg sad.
Da idem u pravdanje..bez veze.
U polemisanje...još gore.
Ispisa ti odu, ja ti na nju odgovori.
Kako je odgovor pogodilo tvoje veliko ja, nisam mogla da predvidim, nisam baba Vanga.
U svakom slučaju nisam rekla ništa što i sama sebi nisam govorila. Kada je trebalo.
Tvoja sujeta mi nije bila krajnji cilj, već tvoje srce.
Udarila sam tamo gde bi trebalo da bude najslabije. Na tvoje dete.
No...nismo svi isti.
Lično nemam problema da (kada znam da to zaslužujem) odem do ogledala, pogledam samu sebe i pljunem to što vidim. Te okrenem novi list i probam bolje.
Ako ti misliš da to nije lepo raditi, te da za sve postoji opravdanje, lepa reč za samog sebe i svoja dela - onda se u startu razmimoilazimo oko mišljenja o lečenju narkomanije i nema potrebe razglabati dalje.
|
Taj citat gore koji si navela si trebala više puta da pročitaš,da bih shvatila šta sam ja Neronu htela da kažem,jer on ga je shvatio onako kako treba.
I upravu si definitivno se razmimoilazimo o mišljenju i lečenju narkomanije,jer čim ti kada imaš problema pljuješ samu sebe,time si sve rekla.
A moja deca su meni bila i ostala na prvom mestu,zbog njih živim i borim se u ovoj skrnavoj državi,tako da ti mene uopšta nisi udarila gde je najslabije,jer najslabije kod mene više ne postoji.
Toliko problema koje sam imala a imala sam ih i previše mnogo više nego što ti možeš i da zamisliš u svojoj glavici.
Toliko od mene za tebe!