Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Iskustva ili dozivljaji sa carine...
staro
  (#6 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Iskustva ili dozivljaji sa carine... - 02.02.2008, 23:08

Rešila ja da dovedem drugara Libanca na pršutu i Užički kajmak, ali u pogrešno vreme. Po logici gde ima volje, tu ima i načina nadjem let iz Abu Dabija do Sofije, od Sofije do naše granice kombijem, a odatle sa ćaletom kući.
Prvi deo naravno bez problema, a onda braća Bugari i njihova profesionalnost: zinula guzica više nego što može da primi, pa nikako u isti kombi da se smestimo i mi i prtljag. Drž'-ne daj, krenusmo posle dva sata kašnjenja sa dva kombija.
Kud koji mili moji...
Prešli Bugarsku granicu - niko ništa nije ni pitao, ni tražio - a onda naši...
Svi koferi da se otvore. Naravno.
Samo...gde su koferi?

Ja sa Libancem, iz Emirata, u pasošu markice Irana, Sudana, Maroka, u sakou i cipelicama, a februar mesec (kome da kažem da tamo odakle dolazim niko ne nosi niti na lageru ima čizme i perjane jakne?)...rastrčala se , tražim drugi kombi, a od njega ni traga.
Šta, kao, da mi poveruju?

Da sam samu sebe gledala, verovatno bih poslala nekog da me uhapsi.

I tako...sobica sa neki metalnim ormarčićima, klupica...preko puta teta u maslinasto zelenom, kaže "skinite se".
Skinula ja moj sako, ispod majca sa kratkim rukavima, možda bi me i ostavila na miru da je bilo nešto drugo. Ovako...
ode i majca, odoše i pantalone, a Boga mi i donji veš.
Sve!!
Pa kad mi je još rekla "nagni te se, molim Vas, preko stola"....eeeeeee....da je crna zemlja mogla da se otvori.

Kažu da su imali dojavu i da su mislili da prenosim drogu.
Ne čudi me.
Kažu da je guza inače omiljeno skrovište.
To me već čudi.
Zašto baš guza, a ne....da ne polemišem.

U svakom slučaju, pamtiću do kraja života.

To i dolazak u Beograd za vreme akcije Sablja.
Kad me ne bude mrzelo da pišem

_________Una16

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice