Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#36 (permalink))
Apolonija
Početnik
Apolonija će uskoro postati poznat član

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 21.11.2008 02:07
Pol: Žensko
Godine: 29
02.02.2008, 21:59

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ima li Eskobarovih fanova da imam s kim da diskutujem,pošto ne volim o žutom da pišem,ako mi je od nečega zlo to je od žutog i žutaća... baš imam grdno mišljenje i pored sve dobre volje i urođenog humanizma
PABLO ESKOBAR-MOJ IDOL!
Pa nek svako komentariše kako hoće!

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
@ Apolonija

da sam na tvom mestu ja bih se sto manje bavila pricom o dopu i nasla bih sasvim druga interesovanja.....bez obzira sto si "cista",sama stalna prica o tome cini mi se da lose utice na tebe i da te ne pusta da se sasvim okrenes zivotu......

niko me nista nije pitao,naravno...i nadam se da moj komentar nece biti shvacen kao zlonameran ......jer nije...
Koliko sam ja pismena tema je lečenje narkomanije i alkoholizma,i pomozimo jedni drugima u rešavanju problema,zato i jesam na ovoj temi jer meni nije cilj da ljude navodim na priču kako doći do dopa i druge gluposti,nego im dati savet i pomoći im ukoliko oni to žele.

Citat:
Buba Erdeljan kaže: Pogledaj poruku
@ Apolonija

Believer ti već dade pravi savet, ja tek da dodam: te ode heroinu koje me iznerviraše su razlog tvojih teških snova. Još teže što na krilu ljuljaš, a ne sanjaš snove za njega.
Budi gruba prema sebi, postidi se, pusti da prevagne osećaj srama, oteraj ta sećanja koja ti još mirišu na lepo.
A ja ću ti ovako pomoći:
Šta to sestro lepo pamtiš, a da nije trajalo duže od par meseci?
Prosvetli me, možda i ja smislim neki hvalospev.

I nemoj da se ljutiš. Svaka moja reč ima težinu, jer iskustvo stoji iza nje.
I to ne iskustvo kupca koji se smrzava po ćoškovima, prodaje video rekordere ili moli da mu se malo ogrbe sa paketića i to ne dopa već mišomora.

Pa opet ne mogu da zaključim šta zaključi ti u pre par postova.
Uz pomoć Gdina doduše, ali to ne opravdava.
Pa možda bih trebala da te prosvetlim,zašto bih se ja stidela i bila gruba prema sebi?Ja sam uspela da se izlečim.Što se sećanja tiče pa normalno da nema ničeg lepog,niti išta miriše na lepo zato se ljudi i leče od zavisnosti.
A ovo nije tema da ti pljuješ i blatiš ljude koji su je postavili kao savet za pomoć i podršku,i po tvojim postovima se vidi da imaš jako malo iskustva.
A to što tebe iznerviraše reči o heroinu,znači da verovatno nisi rešila svoj problem sa njim.
Što se mojih snova tiče svaki stručnjak će ti reći da ko je imao problem sa zavisnošću takvi snovi se mogu javiti i posle deset godina ne uzimanja ničega.
Ja sa neljutim,daleko od toga,a nemoj ni ti,jer ja ti sigurno ne želim zlo!

Poruku je izmenio Mish, 02.02.2008 u 23:00. Razlog: spojene uzastopne poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice