Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Piercing & tatoo
staro
  (#18 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:29
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 01:31

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
nekad davno,dok sam stanovala na uglu izmedju Vladetine i Knez Danilove,upoznavala sam najcudnije ljude iz komsiluka....jedan bracni par ,gde je on bio artist a ona "zena koju seku" u cirkusu,pa jedna matora lezbejka s voajerskim sklonostima,pa neka ludnjaca mrsava ko Oliva i jos tako neki svet.....prvo jutro,sedim s cirkusantima na stepenistu u dvoristu i pijem kaficu upoznavanja.....kazu ,sad ce da se pridruzi i Fatima,komsinica sa drugog......fina zena...samo ,tako,...ume da bude ponekad nervozna....
ja se mislim,besparica sigurno,ko nije nervozan......

leleeeeeeeeee,bogo moj!!!!

kad izadje Fatima u tankoj cicanoj haljini na raskopcavanje bez rukava.....a tetovirana na obe ruke.....od ramena do laktova!!!!! a ispod laktova sve oziljci ,ko od nozeva

ziv me stra` pojede da joj se ne zamerim ako pije slatku a ja skuvala bez secera......

da rezimiramo....volim tetovaze.....ali...jednog dana bicu zbrckana....i mogla bi da licim na fatimu....a ja to nikako ne bi `tela....
I ja sam za to da žensko treba da se buši,a ne da se crta... pirsing gde god može i što lepši nakit

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice