Citat:
Buba Erdeljan kaže:
Najodgovornije stojim iza tvrdnje da se ravno dve godine borim i da još nisam "čista". Samo kriza kraće traje.
A kad god vidim da neko srče kafu i puši winston 100's - ja kriziram.
Tuga!
|
Isti problem imam i ja.
Meni je odvikavanje od nikotina relativno bezbolno prošlo, nisam ni osetila jer sam bila gadno prehladjena tako da sam iskrizirala kroz tu prehladu. Ali, identično se osećam kada vidim nekog ko puši cigarete koje sam ja pušila. E sad, ostavljanjem cigareta kafu sam svela samo na jednu dnevno i naravno ugojila se oko 7 kg što i nije tako strašno jer sam bila jako mršava.
Štos je samo u ritualu, povučem ja sad neki dim nije problem, ali ne prija jer ja nemam svoje cigarete, svoj upaljač, način na koji palim cigaretu i sve to. Npr alkohol uopšte ne pijem jer mi je nezamislivo da popijem čašu piva ili vina bez cigarete.
Ali sa druge strane, osećam se čistije, lakše dišem i nemam potrebu koju ne mogu da kontrolišem ili mogu ali teško. Sad sam postala skot tipa da mi smetaju kafići u kojima se puši, ne volim kad neko sedi pored mene i pali cigaru za cigarom, osećam nikotinski smrad na kilometar.
I zato sam ponosna na sebe što ne pušim, imam lepši ten i lakše dišem