Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: blog.serbia-photo.com
staro
  (#2 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Pol: Muško
Odgovor: blog.serbia-photo.com - 30.01.2008, 00:45

to
Posetio blog, takoreći odmah po otvaranju - bilo je pitanje za Suboticu ako se ne varam. ... ne znam, nisam baš neki stručnjak za fotografiju, i nemam ambicija da postanem. Verovatno ga zato i ne posećujem prečesto, a i uspeo sam da se dokopam monografija koje su me interesovale
Inače omot jedne od njih sam stavio ovde u galeriji, nadam se da ja time nisam prekršio neko od pravila autorskih prava, omot je postavljen samo da bi se videlo da monografija Vojvodine postoji, i jasno je napisano poreklo slike. Autora nisam naznačio, tek da ne bi bilo nekih nedoumica oko toga da je u pitanju reklama.
Citat:
artzamur kaže: Pogledaj poruku
... Šaljem vam ovaj prilog nadajući se da će se moj tekst i fotografije naći na forumu.

Sa poštovanjem,
Dragoljub Zamurović
Ja se nadam da će biti više fotografija Vojvodine, i medju njima neka sa salašarskim prozorima

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice