Tema: Vradžbine
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vradžbine
staro
  (#30 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Vradžbine - 29.01.2008, 21:54

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Evo istinite priče...
Jedan od mojih stričeva iz Bg imao običaj da ima mnogo švalerki,a nepismeni pekar bio zapravo uvek u belom odelu i sa direktorskom aktovkom,volele ga bio ko upisan dok ne progovori... pa malo malo on kod nekog 'odže u Bijeljinu,pa Zvornik... nisam tad ni znao šta je šta davno je bilo,samo pamtim...

Prošlo i to doba i on meni ispriča na 3-4 godine pred smrt šta mu se zadnji put desilo...

Imao švalerku pored koje nije mogao rođenu ženu niti drugu švalerku da obljubljuje,pa uveren da mu stavljaju nešto pod krevet,gataju i sl. zapuca kod 'odže u Bijeljinu neki novi na dobrom glasu...

I šta bi... Prekrsti noge i sedne preko puta maga na 70-80 cm i ovaj počne neku bajalicu,a sve se pomera bliže Čedomiru stricu... kad se približio u bajanju previše saže se 'odža,otkopča Časlavu šlic i poče da ga trpa sebi u usta i cima... ovaj pod utiskom verovanja i u čuđenju šta ga zadesilo pustio 10-tak minuta i onda ne znam tačno kako su i prekinuli kada mu je 'odža dao zlatni mali dukat umesto da ovaj njemu plati tada 100 dem po cenovniku...

I šta bi čiča pitam ja... Jebeš mu mater pedersku izleči me i još dade dukat... Više nije išao nikada...

Istinito,ne zezam se...

A uvek sam mislio da ko veruje na njega i deluje ma šta bilo i kako banalno ili nevino i nemoguće zvučalo... tako i za sve ostalo u životu...
...brate...a jel taj onako,dobrostojeci?Mislim,jel zgodan?Imam samo 50 evrica...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice