Citat:
Neron kaže:
Evo istinite priče...
Jedan od mojih stričeva iz Bg imao običaj da ima mnogo švalerki,a nepismeni pekar bio zapravo uvek u belom odelu i sa direktorskom aktovkom,volele ga bio ko upisan dok ne progovori... pa malo malo on kod nekog 'odže u Bijeljinu,pa Zvornik... nisam tad ni znao šta je šta davno je bilo,samo pamtim...
Prošlo i to doba i on meni ispriča na 3-4 godine pred smrt šta mu se zadnji put desilo...
Imao švalerku pored koje nije mogao rođenu ženu niti drugu švalerku da obljubljuje,pa uveren da mu stavljaju nešto pod krevet,gataju i sl. zapuca kod 'odže u Bijeljinu neki novi na dobrom glasu...
I šta bi... Prekrsti noge i sedne preko puta maga na 70-80 cm i ovaj počne neku bajalicu,a sve se pomera bliže Čedomiru stricu... kad se približio u bajanju previše saže se 'odža,otkopča Časlavu šlic i poče da ga trpa sebi u usta i cima... ovaj pod utiskom verovanja i u čuđenju šta ga zadesilo pustio 10-tak minuta i onda ne znam tačno kako su i prekinuli kada mu je 'odža dao zlatni mali dukat umesto da ovaj njemu plati tada 100 dem po cenovniku...
I šta bi čiča pitam ja... Jebeš mu mater pedersku izleči me i još dade dukat... Više nije išao nikada...
Istinito,ne zezam se...
A uvek sam mislio da ko veruje na njega i deluje ma šta bilo i kako banalno ili nevino i nemoguće zvučalo... tako i za sve ostalo u životu...
|

...

...

.....joj ,Nebojsha,brate mili.....

....

.....
e pa svaki put mi ulepsas dan.......

.....